skip to Main Content

Contractmanager Jeugdhulp

32-36 uur, max. € 5.372,- (schaal 11)

WIJ hebben voor jou een functie waarin jij zowel je zakelijke kwaliteiten als je maatschappelijke betrokkenheid voluit kunt inzetten. Je ziet namens 12 gemeenten toe op de uitvoering van contracten met aanbieders in de jeugdhulp. Daarbij heb je intensief te maken met de jeugdhulpaanbieders en werk je nauw samen met accountmanagers van gemeenten.

Als contractmanager voer je regelmatig gesprekken met jeugdhulpaanbieders over de realisatie van het contract. Je signaleert knelpunten in het zorgaanbod en brengt jouw advies in bij de samenwerkende gemeenten. Je draagt bij aan het opstellen van de regionale begroting Jeugdhulp en monitort de uitputting hiervan. Je speelt een actieve rol bij de doorontwikkeling van en de samenwerking in het account- en contractmanagement. Je stimuleert het datagedreven werken binnen het team en fungeert als sparringpartner voor de directeur van de Serviceorganisatie Zorg. Kortom, een leuke en afwisselende functie met flink wat maatschappelijke betrokkenheid. Draag jij graag samen met gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners bij aan de verbetering van de regionale jeugdhulp? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

JIJ bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en financieel inzicht. Je bent een strateeg die initiatief neemt, processen stevig neerzet en begeleidt, en risico’s en prioriteiten helder heeft. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Verder beschik je over:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van jeugdhulp en inkoop en contractmanagement;
  • Bij voorkeur werkervaring opgedaan bij een zorgaanbieder, gemeentelijke organisatie (Jeugdwet en/of WMO), zorgkantoor (WLZ) of zorgverzekeraar (Zvw).

ONS TEAM bestaat uit ongeveer 20 medewerkers; enthousiaste contractmanagers, projectondersteuners, financieel adviseurs, een data-analist en een contractbeheerder. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en met de accountmanagers van de deelnemende gemeenten. De organisatie wordt aangestuurd door de directeur.

De Serviceorganisatie Zorg is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het contractmanagement, de monitoring, de financieel-administratieve afhandeling, controle en verantwoording van jeugdhulp. Namens de gemeenten heeft de Serviceorganisatie Zorg zo’n 140 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer € 85 miljoen.

Op dit moment maakt de Serviceorganisatie nog onderdeel uit van de Gemeenschappelijke regeling Holland Rijnland, maar zal per 1 januari 2023 op eigen benen staan. Daarbij zullen onze taken ook uitbreiden, reden waarom er meerdere vacatures openstaan.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als contractmanager. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van je ervaring vanaf maximaal € 5.372,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11)
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Werken in het Westen Academie waar trainingen, workshops en webinars worden aangeboden voor medewerkers van Holland Rijnland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
  • Invloed op je werktijden met de mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken.
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 6 november tegemoet.
De sollicitatiegesprekken vinden zo snel mogelijk plaats. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Monique Duindam via 06 – 1438 1325. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marjolein van der Meij, recruiter, via 06 3633 8450.

Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne sollicitanten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteren

Nieuws

Back To Top