skip to Main Content

Projectondersteuner Jeugdhulp

28-36 uur, max. € 3.732,- (schaal 8)

WIJ hebben voor jou een leuke en afwisselende functie als projectondersteuner bij de Serviceorganisatie Zorg (SOZ). Ben jij servicegericht, communicatief en een kei in administratieve en ondersteunende werkzaamheden? Dan ben je van harte welkom!

Je denkt graag proactief mee met onze contractmanagers en ondersteunt hen op administratief gebied. Met jouw klantgerichte instelling ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, maar ook voor jeugdhulpaanbieders en gemeenten.

 • Je beheert de mailbox en servicedesk jeugdhulp en je beantwoordt daarbij de meest uiteenlopende vragen van jeugdhulpaanbieders en gemeenten.
 • Je verwerkt berichten in het digitaal berichtenverkeer met jeugdhulpaanbieders en voert diverse controles uit op de ingediende berichten.
 • Je verwerkt en controleert de juistheid van facturen.
 • Je bereidt diverse overleggen met zorgaanbieders voor, je notuleert en houdt actie- en besluitenlijsten bij.

Kortom, een leuke, afwisselende functie in een maatschappelijk zeer relevant werkveld.

JIJ bent een proactieve ondersteuner die initiatieven neemt en samenwerkingsgericht is. Je bent verbindend en communicatief; je werkt nauwkeurig, signaleert waar dingen niet goed gaan en komt met creatieve oplossingen om het werk van de SOZ te verbeteren. Verder vragen wij van jou:

 • In het bezit van een relevante opleiding op Mbo / Mbo+ niveau.
 • Affiniteit met en/of kennis van Jeugdhulp is een pré.
 • Kennis van de iStandaarden is een pré.

ONS TEAM bestaat uit ongeveer 20 medewerkers; enthousiaste projectondersteuners, contractmanagers, financieel adviseurs, een data-analist en een contractbeheerder. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en met de accountmanagers van de deelnemende gemeenten. De organisatie wordt aangestuurd door de directeur.

De Serviceorganisatie Zorg is een uitvoeringsorganisatie van en voor 12 gemeenten in de regio Holland Rijnland. Wij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het contractmanagement, de monitoring, de financieel-administratieve afhandeling, controle en verantwoording van jeugdhulp. Namens de gemeenten heeft de Serviceorganisatie Zorg zo’n 140 jeugdhulpaanbieders gecontracteerd en beheren we een jeugdhulpbudget van ongeveer
€ 85 miljoen.

Op dit moment maakt de Serviceorganisatie nog onderdeel uit van de Gemeenschappelijke regeling Holland Rijnland, maar zal per 1 januari 2023 op eigen benen staan. Daarbij zullen onze taken ook uitbreiden, reden waarom er meerdere vacatures open komen te staan.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie als projectondersteuner. Verder hebben we voor jou:

 • Een salaris is een uitdagende functie in schaal 8 (max. 3.732,- bij een 36-urige werkweek). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
 • Werken in het Westen Academie waar trainingen, workshops en webinars worden aangeboden voor medewerkers van Holland Rijnland.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
 • Invloed op je werktijden met de mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken.
 • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 2 november tegemoet.
De sollicitatiegesprekken vinden zo snel mogelijk daarna plaats. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Annoek Buskermolen: 06 – 5171 8720. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marjolein van der Meij, recruiter, via 06 3633 8450. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne sollicitanten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Solliciteren

Nieuws

Back To Top